PRODUK

  • nilon 6 DTY dicét benang 70D-120D nilon 6 DTY dicét benang 70D-120D
    Nylon 6 DTY mangrupikeun benang anu umum pisan. rentang aplikasi na pisan lega. Anjeun tiasa mendakan éta dina ampir sadaya baju anu kandel.
  • Benang Rayon Viscose 20s Benang Rayon Viscose 20s
    Benang Rayon Viscose 20s
  • Benang Dipintal Inti Rambut Kelenci Tiruan (50% Viscose + 21% PBT + 29% Nilon) Benang Dipintal Inti Rambut Kelenci Tiruan (50% Viscose + 21% PBT + 29% Nilon)
    Benang Dipintal Inti Rambut Kelenci Tiruan (Viscose+PBT+Nylon) nyaéta bahan baju haneut anu sering dianggo. Salami usum gugur tiis, Benang Core Spun bakal janten fokus bahan tékstil. Salaku pabrik benang dipintal inti di china, kami nyayogikeun Jenis saham sareng gaya khusus
  • Benang Mink Imitasi 1.3cm Benang Mink Imitasi 1.3cm
    Salaku benang anyar muncul dina industri benang, Imitasi Mink Benang ieu deeply dipikacinta tur favored ku merek pakean dunya-renowned sarta désainer. Dina lingkungan kabersihan dunya anu ketat pisan, Benang Imitasi Mink mangrupikeun pengganti anu pangsaéna pikeun mink. Sareng hargana langkung mirah.
  • Benang dipintal inti elastis tinggi (50% Viscose + 22% PBT + 28% Nilon) Benang dipintal inti elastis tinggi (50% Viscose + 22% PBT + 28% Nilon)
    Benang Dipintal Inti Elastis Tinggi (Viscose + PBT + Nilon)
  • Benang Mink Imitasi 2.0cm Benang Mink Imitasi 2.0cm
    Benang Mink Imitasi mangrupikeun jinis benang énggal kalayan warna anu mewah sareng mulus. Fitur utama nyaéta caket sareng kahaneutan. Bahan utama Imitasi Mink Benang nyaeta Nylon, sarta fungsi utama pikeun ngaganti Mink.
  • Viscoser Ayon Filamén Benang 60D/2 Viscoser Ayon Filamén Benang 60D/2
    Viscoser Ayon Filamén Benang 60D / 2 bisa ninun fabrics rupa ketebalan, sarta ogé bisa dicampurkeun jeung wol, sutra jeung serat jieunan manusa. Viscoser Ayon Filament Benang boga ciri lemes jeung lemes, count spinning tinggi, lawon lemes jeung beresih, cocog pikeun nyieun baju.
  • Nylon twisted Bodas Benang 15-600D Nylon twisted Bodas Benang 15-600D
    Aya sababaraha jinis benang nilon, sapertos filamén, serat stapel, sareng benang elastis rendah. Di antarana, Nylon Twisted Bodas Benang utamana dipaké pikeun ngaput sagala rupa pakean, kayaning baju olahraga, baju jero, jeung tights. Kami mangrupikeun pabrik benang nilon di cina, kami mangrupikeun pabrik benang nilon di cina, anjeun tiasa percanten ka produk urang.

Témbongkeun pabrik

  • Inti dipintal benang Factory Témbongkeun
    Benang inti-dipintal nujul kana benang komposit diwangun ku benang inti jeung benang malapah; umumna, filamén dipaké salaku yarns inti, sarta serat pokok anu sheathed serat-benang malapah.

Tentang Kami

KingWin ngahasilkeun benang nilon sareng viscose kalayan kakuatan tinggi dina sababaraha warna sareng beurat. Benang kami diproduksi di Cina sareng sayogi di sakuliah dunya. Salaku produsén benang unggulan, kami ngahasilkeun benang nilon, benang viscose, sareng benang anu dipintal inti.

Kalawan rupa-rupa, kualitas alus, harga lumrah, sarta kelir, produk urang anu éksténsif dipaké dina baju jero, kaos kaki, hangtags, nyertakeun sapatu, wristbands, sarta industri lianna. Produk kami diaku sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa nyumponan kabutuhan ékonomi sareng sosial anu terus-terusan.

  • 2005
    Taun Diadegkeun
  • 10.000 ton
    Kaluaran Bulanan
  • 20.000 ㎡
    Wewengkon Pabrik
  • 200+
    Gawé Palanggan
MACA DEUI
Kami bakal ngabales anjeun dina hiji dinten damel.

Kirim Pesen sareng Kéngingkeun Inpormasi Langkung.

Kirim panalungtikan anjeun