PRODUK

  • Nylon 6 DTY Dicelup Benang 70D-120D Nylon 6 DTY Dicelup Benang 70D-120D
    Nylon 6 DTY minangka benang sing umum banget. Jangkoan aplikasi kasebut amba banget. Sampeyan bisa nemokake ing meh kabeh sandhangan stretchy.
  • Benang Rayon Viscose 20s Kab Benang Rayon Viscose 20s Kab
    Benang Rayon Viscose 20s Kab
  • Benang Spun Inti Rambut Kelinci Imitasi (50% Viscose+21% PBT+29% Nilon) Benang Spun Inti Rambut Kelinci Imitasi (50% Viscose+21% PBT+29% Nilon)
    Benang Spun Inti Rambut Kelinci Imitasi (Viscose+PBT+Nylon) minangka bahan sweter sing umum digunakake. Anggere musim gugur sing adhem, Benang Spun Inti bakal dadi fokus bahan tekstil. Minangka produsen benang spun inti ing china, kita nyedhiyakake Jenis saham lan gaya khusus
  • Benang Mink Imitasi 1.3cm Benang Mink Imitasi 1.3cm
    Minangka benang sing mentas muncul ing industri benang, Benang Mink Imitasi ditresnani lan disenengi dening merek lan perancang busana sing misuwur ing donya. Ing lingkungan kebersihan donya sing ketat banget, Benang Mink Imitasi minangka pengganti mink sing paling apik. Lan regane luwih murah.
  • Benang Spun Inti Elastis Tinggi (50% Viscose + 22% PBT + 28% Nilon) Benang Spun Inti Elastis Tinggi (50% Viscose + 22% PBT + 28% Nilon)
    Benang Spun Inti Elastis Tinggi (Viscose+PBT+Nylon)
  • Benang Mink Imitasi 2.0cm Benang Mink Imitasi 2.0cm
    Benang Mink Imitasi minangka jinis benang anyar kanthi warna sing mewah lan lancar. Fitur utama yaiku cedhak lan anget. Bahan utama Benang Mink Imitasi yaiku Nylon, lan fungsi utama yaiku ngganti Mink.
  • Viscoser Ayon Benang Filamen 60D/2 Viscoser Ayon Benang Filamen 60D/2
    Viscoser Ayon Filament Benang 60D/2 bisa nenun kain saka macem-macem kekandelan, lan uga bisa dicampur karo wool, sutra lan serat buatan manungsa. Benang Filamen Viscoser Ayon nduweni ciri alus lan alus, jumlah spinning dhuwur, kain alus lan resik, cocok kanggo nggawe sandhangan.
  • Nylon Twisted Benang Putih 15-600D Nylon Twisted Benang Putih 15-600D
    Ana sawetara jinis benang nilon, kayata filamen, serat stapel, lan benang elastis rendah. Ing antarane, Benang Putih Nylon Twisted utamane digunakake kanggo njahit kabeh jinis sandhangan, kayata sandhangan olahraga, jeroan, lan kathok ketat. Kita minangka produsen benang nilon ing china, Kita produsen benang nilon ing china, sampeyan bisa dipercaya produk kita.

Tampilan Pabrik

  • Tampilan Pabrik Benang Inti Spun
    Benang inti-spun nuduhake benang gabungan sing kasusun saka benang inti lan benang sarung; umume, filamen digunakake minangka tenunan inti, lan serat pokok sing sheathed serat-sheath tenunan.

Babagan awake dhewe

KingWin ngasilake benang nilon lan viscose kanthi daya tahan dhuwur kanthi macem-macem warna lan bobot. Benang kita diprodhuksi ing China lan kasedhiya ing saindenging jagad. Minangka produsen benang terkemuka, kita nggawe benang nilon, benang viscose, lan benang inti-spun.

Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega cukup, lan werna, produk kita akeh digunakake ing jeroan, kaos kaki, hangtag, tutup sepatu, gelang, lan industri liyane. Produk kita diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus berkembang.

  • 2005
    Taun Madeg
  • 10.000 ton
    Output saben wulan
  • 20.000 ㎡
    Area Pabrik
  • 200+
    Pelanggan Kerjasama
Waca liyane
Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone sedina kerja.

Kirimi Kita Pesen lan Entuk Informasi Liyane.

Kirimake priksaan sampeyan